Winters genieten

Het was Genieten met een grote G gisteren; de witte weidse Loosdrechtse Plassen, het lage zonnetje en het geroetsj van mijn perfect zittende nieuwe schaatsen. Wat een geluk dat ik die vorig jaar aanschafte zeg, en niet ‘voor die paar dagen per jaar’ de hand op de knip hield. Weg met die ‘stoere’ noren, die me alleen nog maar kramp en ijstenen opleverden. Wat niet zo gek is als je ze twee maten te klein koopt (op advies, want dan heb je goed grip…??!) en je voeten na zwangerschappen ook nog eens groeien. Ja, het is echt waar. Op een zekere leeftijd ga je voor comfort. Warme, pijnloze voeten dus. En dan is er niets meer dat je afleidt van het gevoel één te zijn met de natuur. Met een paar honderd anderen, dat wel, maar die kun je mentaal dan makkelijk uitschakelen. Meer foto’s.
Dit bericht is geplaatst in Blog, Typisch Monique met de tags . Bookmark de permalink.