Een weblog en dan?

Hoe zet een mens zichzelf onder druk? Voor het mens dat aan het woord is weet ik het wel. Zij laat een nieuw visitekaartje maken en zet er www op. Staat interessant natuurlijk. Dat moet het dan ook wel zíjn. En daar zit het spanningsveld. Want heel handig ben ik nog niet in de digitale wereld. Tuurlijk, ik mail, surf, ben druk met foto’s en twitter me suf, maar zo’n eigen blog  is een ‘eng’ stapje verder. Dus waarom verhaaltjes optekenen, als je toch niet weet hoe je ze plaatsen moet… Dat gaat nu veranderen. Als deze tekst ‘world wide’ staat, is stap één gelukt. Dat wil zeggen: zelfstandig. Want natuurlijk had ik hulp in eerdere fases. Hulp die mij overigens wordt onthouden als ik nu niet gauw iets publiceer. En zo geschiedde. Een schrijver kan nu eenmaal niet zonder druk.

Mijn nieuwe kaartje (zie afbeelding = achterkant) gaat de wijde wereld in tijdens de expositie Gewoon Kunst! in De Danne Ateliers in Breukelen op 25, 26 en 27 november. Als kunstenaar van De Danne Ateliers exposeer ik hier mijn houtfoto’s. Kijk voor meer informatie over Gewoon Kunst! en de exposanten op: www.hetkunstenaarscollectief.nl .

Dit bericht is geplaatst in Blog, Typisch Monique met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *